Wat is Vloggen nu eigenlijk..

Wat is vloggen

Wat is vloggen percies, deze vraag krijgt ons super leuke team vaak! Vloggen is het nieuwe bloggen, vloggen is een samenhang van de woorden video en bloggen.

Wanneer jij erg actief bent op social media kanalen kun jij er haast niet omheen, en wij merken een sterke trend “Video’s worden steeds populairder om de boodschap duidelijk over te brengen”.

Een vlog is een persoonlijke blog alleen dan in een leuke video! Met een vlog gaan vloggers met een vlog camera op stap en leggen ze hun dagelijkse leven vast.

Vaak zijn het jongeren tussen de 12 en 27 jaar die fanatiek zijn met vloggen, maar laat je niet tegen houden! Vloggen is voor iedere leeftijd.

Dat vloggen belangrijk wordt is nu wel duidelijk

Maar in wat voor vormen kunnen vlogs allemaal ingezet worden? En, niet geheel onbelangrijk, wat past bij jouw organisatie. Allereerst is er natuurlijk de bedrijfsfilm. Een korte sfeervideo die een impressie geeft van het bedrijf. Ook kun jij, zeker als zzp’er een video maken met daarin jezelf in de hoofdrol. Vertel wat het bedrijf doet en waar jij goed in bent. Zo leren jouw potentiële klant je goed kennen en ontstaat er al een eerste gevoel van vertrouwen. Het geven van trainingen kan natuurlijk ook online, via een opgenomen video of een live webinar. Daarnaast is het vloggen big business!

Reacties

reactie