Wat is een Vlogger nu eigenlijk..

Wat is een Vlogger?

Fashionvlogger, beautyvlogster en natuurlijk van het nieuws de treitervlogger. Jij kent ze wel maar wat is een vlogger?

Een vlogger behandelt over het algemeen niet specifiek één onderwerp, maar filmt zijn dagelijkse leven. En Ja, een echte vlogger doet dit 7 dagen per week! Dus weet waar jij aan begint.

Eet je ontbijtje samen met jouw volgers, ga lekker winkelen samen met jouw volgers, sta s’ochtends zelfs op met jouw volgers!

Toch zie jij op Youtube een vlogger specifieke onderwerp herhalen. Waarom? Neem nu al voorbeeld een Fashionvlogster deze zijn er populair onder de meisjes. Hoogstwaarschijnlijk werft de Fashionvlogster inkomsten door Product Placement toe te voegen in haar vlogs of ze heeft een leuke vlog vacature gevonden op vloGGie!

Laat jouw talent stralen!

SCHRIJF JE GRATIS IN!

Nederland heeft momenteel al een aantal zeer populaire vloggers die hier hun fulltime baan van hebben gemaakt. Deze vloggers verdienen geld door zo veel mogelijk gebeurtenissen vast te leggen van hun dagelijkse leven.

Maar wil jij als echte vlogger door het leven, en wil jij geld verdienen aan jouw vlogs dan is er meer nodig dan alleen de dagelijkse handelingen vast leggen.

Een vlogger is op deze manier als het ware een verslaggever van zijn of haar eigen leven. Vaak komt niet alleen de vlogger zelf veel in beeld, ook personen uit de directe omgeving van de vlogger komen in beeld, bijvoorbeeld ouders, broertjes en zusjes, vrienden en vriendinnen en zelfs huisdieren.

Zo bouwen vloggers in de loop der tijd soms een behoorlijke fanbase op die maar al te graag op de voet volgen wat de vlogger die dag heeft meegemaakt. Er zijn ook vloggers die gewoon doorgaan met vloggen terwijl ze op vakantie zijn, zodat ze echt geen moment overslaan om te delen.

Wordt ook vlogger!!

SCHRIJF JE GRATIS IN!

Reacties

reactie