Met Vloggen Geld Verdienen?

Wil je met vloggen geld verdienen?

Enzo Knol, Miss Lipstick, Niki de Jager en Bardo Ellens; heel normale jongeren die zijn uitgegroeid tot nationale en internationale bekendheden en die met vloggen geld verdienen. Vlog is een afkorting van video weblog; de vloggers geven door middel van het maken van video’s hun volgers een kijkje in hun leven en de zaken die ze bezighouden. Maar hoe is het mogelijk dat zij door middel van vloggen geld verdienen? Lees meer hierover in de onderstaande alinea’s en kom erachter welk verdienmodel vloggers gebruiken en of het misschien wel iets voor jou is!

Geld verdienen met vloggen

Wanneer het gaat om geld verdienen met vloggen dan is het noodzakelijk dat je in de eerste plaats een kanaal hebt waar je je video’s op kunt zetten. YouTube is het meest populaire kanaal om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Hoe meer kijkers je hebt, hoe meer geld je zult verdienen. Het is wel belangrijk dat jij je realiseert dat de bekende vloggers echt ontzettend veel volgers hebben en daarom veel inkomen genereren met vloggen. Een paar duizend volgers klinkt misschien veel, maar is niet genoeg voor het echt geld verdienen met vloggen.

Verdienmodel vloggers

Het is erg verschillend welk verdienmodel vloggers gebruiken. Als jij aan een inkomen wilt komen, dan zijn er verschillende mogelijkheden om dat te realiseren. Wat erg belangrijk is wat jij zou moeten doen is jouw video’s op een kanaal plaatsen, zoals YouTube of Vimeo. Daar worden dan altijd advertenties bij geplaatst. Hoe meer volgers je hebt, des te meer mensen deze advertentie zien en hoe meer geld jij zult krijgen. Ook kun je links plaatsen bij jouw video. Als volgers op deze links klikken dan komen ze bij een webshop en kunnen ze het product dat jij promoot bestellen. Als ze dat daadwerkelijk via de geplaatste link doen, dan krijg jij daar geld voor.

Uiteraard zou je ook deze verschillende opties kunnen combineren. Naast helemaal je eigen gang te gaan, kun je er ook voor kiezen om aan het werk te gaan voor een bepaald bedrijf. De bedrijven geven een duidelijke opdracht en jij zorgt dat zoveel mogelijk mensen jouw filmpje bekijken en enthousiast worden van het product. Je krijgt van het bedrijf dan een bepaald bedrag als vergoeding. Op vloGGie vind jij meerdere bedrijven die leuke en interessante opdrachten aanbieden.

Bekijk het vacatureoverzicht en maak Gratis je CV aan! Je kunt niet alleen zelf reageren op vacatures, maar bedrijven kunnen jouw CV ook bekijken.

Laat je talent stralen!

SCHRIJF JE GRATIS IN!

Reacties

reactie