Hoe maak je jezelf beroemd op YouTube

Beroemd worden via Youtube met je eigen vlogs, herkend worden op straat wie wil dat nu niet!

Als jij kans wilt maken om bekend te worden op YouTube, moet jij je unieke persoonlijkheid uiten en liefde voor je abonnees laten zien.

Beroemd worden via YouTube kent basis-regels, het begint met consistent creëren en posten van buzz-video’s met je eigen persoonlijkheid. Daarnaast is het leuk om te communiceren met jouw kijkers en abonnees, geef in je YouTube video’s antwoord op de geschreven reacties van je eerste uur fans! Dit creëert tractie.

Wees niet ontmoedigd wanneer je eerste pogingen niet hebben gezorgd voor de viral video.

Do what you Love, and Love what you Do. – Michael Pilarczyk

Het bouwen van een positieve YouTube-reputatie heeft tijd nodig, maar zal op langere termijn leiden tot bekendheid.

Buzz creëren

Eén.

Je hebt het waarschijnlijk overal al gelezen, maar wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen! Wees relevant. Als je YouTube video’s maakt die gerelateerd zijn aan nieuws- of popcultuur artikelen waar iedereen over praat en online kijkt, heb jij een betere kans om beroemd te worden. Zorg wel dat jij de YouTube video goed geoptimaliseerd hebt. Bekijk Artikel.

Twee.

Maak parodieën. Neem een bekende YouTube-video en maak een reactie, of geef het een hilarische twist. Reacties en parodieën zijn enorm populair en een geweldige manier om te profiteren van het succes van een ander.

Zo wordt je YouTube video zichtbaar als kijkers zoeken naar de bekende YouTube-video.

En wist je dat! Veel makers van de originele video houden van reacties en parodieën?

Daarnaast kun je de YouTube gebruikersnaam van de persoon gebruiken in je titel, dit geeft een grote kans om in de “up next” zijbalk zichtbaar te zijn.

Drie.

Samenwerken met bekende YouTubers of Instagram Social Influencers. Het klinkt misschien onmogelijk maar integendeel, probeer bekende mensen te ontmoeten bij conventies, of rechtstreeks contact opnemen met een aantal van je favoriete mensen via YouTube of Instagram. Vraag ze of ze een samenwerkende video willen maken. Het is een geweldige manier om meer erkenning te krijgen en een prominent onderdeel van de YouTube-community te worden. Veel mensen zijn zo bekend geworden!

Geef niet op als jij na een paar maanden niet bekend bent.
Wees gepassioneerd, maak je video’s met liefde.

In het volgende deel (2) gaan wij het hebben over het “verbinden met jouw kijkers”.

Reacties

reactie