Direct starten met vloggen! Hoe?

Direct starten met vloggen!

Wil jij heel graag snel starten met vloggen, heb je al een account aangemaakt en sta je te popelen om jouw filmpjes het wijde web in te sturen? Hier zijn wat tips die jouw kunnen helpen om een vliegende start te maken op YouTube. Het kan zomaar gebeuren dat jij net zo succesvol en populair wordt als de vloggers Enzo Knol, Sabrina Putri en Oostblocker. Hoe leuk zou het zijn als je net als hen je geld met vloggen kunt verdienen? Lees onderstaande tips door en ga gelijk starten met vloggen!

Beginnen met vloggen: stijl en kwaliteit

Als je gaat beginnen met vloggen moet je allereerst over goede apparatuur beschikken om mee te filmen. Het is belangrijk dat jouw volgers je goed kunnen zien en dat het beeld scherp is. Let er ook op, dat je steeds vanuit een andere hoek filmt; zo houd je het afwisselend en spannend. Maak je filmpjes niet korter dan een minuut maar ook weer niet langer dan drie minuten, anders haken je volgers af. Zorg er ook voor dat je je onderscheidt van de vele andere vloggers. Dit kun je doen door jouw verhalen op een aparte originele manier te presenteren of in je filmpjes steeds dezelfde kledingstijl te hanteren.

Laat je talent stralen!

SCHRIJF JE GRATIS IN!

Beginnen met vloggen: regelmaat en toegankelijkheid

Wat is er leuker voor een volger, dan daadwerkelijk in contact te kunnen komen met degene die je volgt? Voor jouw volgers is het ontzettend leuk als je naast het vloggen ook nog contact met ze onderhoudt via social media. Verwijs daarom naar je Facebook of Instagram, zodat je toegankelijk bent voor je volgers. Op deze manier zijn ze nog meer betrokken bij je leven en zullen ze vaker je video’s bekijken. Denk eraan dat je regelmatig nieuwe video’s plaatst, zodat jouw volgers interesse blijven houden. Als je een tijd niets plaatst zullen veel volgers afhaken.

Vloggen voor bedrijven

Je kunt ook starten met vloggen door te gaan vloggen voor bedrijven. Via social media producten aanprijzen en verkopen is tegenwoordig heel gebruikelijk; het bereik is immers erg groot. Gaan vloggen voor bedrijven is een heel goede manier om te beginnen met vloggen en het goed onder de knie te krijgen. Het kan soms lastig zijn te bepalen waar je over wilt gaan vloggen. Als je gaat vloggen voor bedrijven krijg je gerichte opdrachten. Ook zullen zij je feedback geven, waardoor je jezelf kunt blijven verbeteren. Via deze site kun je vacatures bekijken die bedrijven hebben geplaatst. Plaats je CV en reageer op de leuke vacatures die de bedrijven aanbieden. Veel succes!

Bekijk alle Vacatures!

SCHRIJF JE GRATIS IN!

Reacties

reactie